Efter flera års coachande inom hundvärlden, där man också jobbar mer med människan än med hunden, bestämde jag mig att utbilda mig till Samtalscoach. Utbildningen har givit mig väldigt mycket nya insikter och verktyg för att kunna coacha människor även utanför hundvärlden.

Vill du veta mer, hör gärna av dig till mig: susanna@hundarium.se

VAD ÄR COACHING?

Coachens roll är att stödja dig i din förståelse hur du hittar vägen till det liv du vill leva och nå de mål du vill nå.  En coach använder olika verktyg som väljs och anpassas efter dina förutsättningar. Det kan vara samtal i olika former, visualiseringar, bild, modeller, rörelse osv. Allt detta för att stödja dig i ditt arbete med din coach

Coaching handlar inte om att instruera eller ge goda råd utan om att sätta igång en lär- och utvecklingsprocess som bygger på tron att klienten själv har de resurser som behövs för att lösa den konkreta situationen. Coachens uppdrag är att ge hjälp till självhjälp. Syftet med coaching är att frigöra klientens potential för att maximera dennes förmåga att nå önskad resultat .

Att arbeta med sig själv kan vara både omskakande och tillfredsställande. Det påverkar och förändrar. Det är inte alltid lätt att välja vilken väg man skall ta för att uppnå sina mål. En coach ger dig stöd och vägledning samt fungerar som oberoende bollplank. Ofta känns det som en befrielse att få upptäcka och växa med sina egna inre styrkor.


VAD KAN JAG ERBJUDA DIG?

Allt fler människor vänder sig till en coach för mental träning på samma sätt som man gör med fysisk träning. Som samtalscoach fokuserar jag, tillsammans med dig, på nutid och framtid för att hjälpa dig att definiera och uppnå dina privata eller yrkesmässiga mål. Min uppgift är att hjälpa dig att hitta din inre motivation för att uppnå dina önskade förändringar i livet.

Ibland tar livet oväntade vägar och ibland är man ledsen eller känner sig vilse. Stress och krav i vårt samhälle blir allt högre och vi lever i en tid där tempot bara ökar. Då kan det vara skönt att få dela sina känslor och tankar med någon som kan ge vägledning och stöd. Dina behov styr samtalet. Vi arbetar tillsammans för att hitta ditt eget sätt att vara organiserad, få den kontroll du behöver i ditt liv eller skapa den bästa förutsättningen för att du ska trivas och må bra. Samtidigt får du stöd att stanna upp, reflektera samt få fördjupade insikter om dig själv. Kanske den bästa investeringen du kan göra för dig själv! Allt vi pratar om, är strikt konfidentiellt samt att jag har tystnadsplikt.

Jag erbjuder samtalscoaching och personlig utveckling bl.a. inom dessa områden:

  • Stöd att få ihop livspusslet
  • Karriärplanering och jobb byte
  • Stresshantering - Stressa mindre
  • Konflikthantering
  • Skapa mer tid till dig själv
  • Lära säga JA till dig själv
  • Personlig utveckling: vad vill du och hur kommer du dit?
  • Lär dig sätta mål och hitta rätt fokus
  • Bättre självförtroende och bättre självkänsla

Vill du ha vägledning och stöd, är du varmt välkommen att kontakta mig. Behöver du hjälp med någonting annat? Oavsett vad, hör gärna av dig.

ONLINE COACHING

Vi erbjuder online coaching för privatpersoner på dagtid. Kontakta mig gärna för mer information.

Online pris: 850 kr / 60 min (inkl. moms)

COACHING PRISER

Vi tillämpar i första hand individuell prissättning. Det innebär att priset reduceras t.ex. för arbetslösa och pensionärer. Det kan också finnas andra anledningar till att man inte har möjlighet att betala fullpris. Kontakta mig gärna kring detta.

 Pris:  1.095 kr / 60 min

Alla priser inkl. moms för privatpersoner.
För företagskunder gäller angivet pris exklusive moms.

Kontakt

E-post: susanna@hundarium.se

Telefon: 0727 - 19 30 70  (endast tidsbokning, ej rådgivning)  

Adress: Hundarium c/o Susanna Achitz                                 Båtsman Stens Väg 31B, 16 341 Spånga

Godkänd för F-skatt


Copyright Hundarium © 2024